Als je een vakantie of een uitje organiseert in het mooie en natuurrijke gebied van de Veluwe, dan is het ook fijn om in de buurt een hapje te gaan eten. Of je nu op de camping staat of dat je een mooi hotel hebt geboekt, het is altijd mogelijk om even lekker te genieten van heerlijke gerechten tijdens je dagje, weekendje of weekje weg. Wil je graag weten welke eetgelegenheden er in de buurt zijn of hoe je op andere manieren kunt genieten van heerlijke maaltijden die wij je van harte aanbevelen? Lees dan snel verder!

#1: Sushi bestellen

Als je op de camping zit, dan betekent dit niet dat je genoegen hoeft te nemen met enkel het eten wat je zelf klaarmaakt in je camper of caravan of de gerechten die door het restaurant op de camping worden geserveerd. Wist je dat je ook eten kunt laten bezorgen op de camping of het hotel waar je overnacht. Wil je bijvoorbeeld graag genieten van een heerlijke portie sushi? Kijk dan op de website van sushistation. Daar kun je heerlijke sushi bestellen in Houten.

#2: Ristorante Da Vinci (Arnhem)

Wie houdt er nou niet van echt Italiaans eten? Of het nu gaat om pizza’s of om pastagerechten: iedereen kan genieten van een authentiek en origineel Italiaans gerecht. Het is dusdanig populair dat je het overal wel tegenkomt. Als je op vakantie bent in de Veluwe en je bent op zoek naar een goed Italiaans restaurant, dan willen we je graag van harte aanbevelen om een tafel te reserveren bij Ristorante Da Vinci.

#3: Pannenkoekenrestaurant De Boskabouter

Het maakt eigenlijk niet uit of je nu op vakantie bent met kinderen of wanneer een van de volwassenen houd van zoetigheid: een pannenkoekenrestaurant biedt voor jong en oud vele opties. Of het nu gaat om een zoete pannenkoek met alles erop en eraan of een bescheiden ham-kaaspannenkoek. Voor dit en veel meer kun je terecht bij pannenkoekenrestaurant De Boskabouter in Nunspeet.

Pin It on Pinterest