Wanneer je op vakantie gaat naar de Veluwe of in de buurt woont van de Veluwe wil je niet alleen genieten van de prachtige natuur en omliggende dorpjes, maar ook heerlijk borrelen, lunchen en/of dineren. Dat doe je natuurlijk bij een goed restaurantje. We delen graag onze tips!

Brasserie Floor

Brasserie Floor ligt in het dorpje Epe. Dit brasserietje is geopend van donderdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur. Bij Floor zit je in een natuurlijke, groene omgeving en heb je de keuze uit heerlijke koude tapbiertjes en speciaal bieren. Deel je een lekker bourgondisch plankje met je gezelschap of ga je toch liever gewoon voor een bitterballetje? Het kan allemaal bij Brasserie Floor. 

Een lunch of diner to go bij Shabutogo!

Zin in sushi, wakame salade en/of Edamame bonen? Bij Shabutogo in Apeldoorn bestel je het allemaal. Doordat je je eten afhaalt kun je helemaal zelf weten waar je je fantastische eten opeet. Zo kun je een willekeurig bankje op zoeken, je picknickkleedje erbij pakken of gewoon thuis en/of op je vakantieadres. Sushi bestellen doe je bij Shabutogo. 

Restaurant De Haas

In Elburg vind je Grand Café de Haas een heerlijk A la Carte restaurant in een mooi monumentaal pand met een heerlijk terras erbij. Je kijkt op het schattige winkelstraatje van dit Hanzestandje. Restaurant de Haas gebruikt voornamelijk streekproducten en staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ook hier kun je terecht voor lunch, diner of een borrel. 

Restaurant SES

Breng je een bezoekje aan Putten? Ga dan vooral even op het terras zitten bij restaurant SES. Je zit hier prachtig aan het Veluwemeer. Tevens is dit restaurant af te huren voor feesten en partijen. Wanneer je nog een mooie locatie voor een feest zoekt is dit een hele goede optie! 

Brasserie Staverden

Eten en drinken in een kasteeltuin? Dat kan bij landgoed Staverden in de gemeente Ermelo. De kleinste stad van Nederland. De Brasserie bestaat al sinds 2009 en is door de ANWB uitgeroepen tot het beste terras van Nederland. Ervaar het zelf! 

Pin It on Pinterest