U bevindt zich hier: Eten, drinken & uitgaan  ›  Streekproducten

Streekproducten van de Veluwe

Wie de Veluwe kent, begrijpt dat gevoel. Het zit in onze basis. Ja, misschien wel letterlijk in onze oerbodem, die zich door de eeuwen heen tot een minerale schatkamer heeft ontwikkeld. Tijd en aandacht voel je ook boven de grond, in de uitgestrekte bos- en heidegebieden waar je dieren in alle rust ziet grazen. Alles ademt de sfeer uit van tijd en aandacht, van duurzaamheid en kwalitiet. Het zit ook in onszelf, de Veluwse mensen. We doen alles op onze eigen manier, in een eigen ritme. Dat merk je, dat zie je en dat proef je aan de producten van onze eigen Veluwe. Ze zijn lekkerder, groener, mooier. Eerlijker vooral. Daar zijn we trots op. Ervaar dit gevoel nu zelf en fiets de Veel Luwe Smultour

 

14 resultaten
Plaats
Eigenschappen

Fiets de Veel Luwe Smultour

 Smultour Gezin Kijkt Op Kaart Voor Juiste Fietsroute

Al fietsend ontspannen en genieten van de Veluwse natuur én tegelijk proeven van eerlijke Veluwse streekproducten. Dat is de Veel Luwe Smultour!
 
Tijdens de fietsroute maken toeristen en recreanten tot en met 31 oktober, kennis met al het moois dat de Veluwe te bieden heeft. Maar... dat is nog niet alles. Bij elke tussenstop staat er op vertoon van de speciale routekaart wat lekkers van Veluwse bodem klaar. Smullen maar..!

Tip: Brood van bakker Schuld

Brood Schuld

Bakkerij Schuld in Oldebroek is een 5 generaties tellend familiebedrijf dat al 125 jaar bestaat. Onlangs zijn ze onderscheiden als Hofleverancier. Alles wordt in de eigen bakkerij gemaakt en gebakken met alleen natuurlijke grondstoffen. Twee belangrijke ingrediënten die bijdragen aan de smaak zijn huisgemaakte desem en de liefde voor het vak.